Perišić, K. (2023). Proteini sirutke kao dodatak prehrani u populaciji studenata rekreativaca (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437873
Perišić, Kristina. "Proteini sirutke kao dodatak prehrani u populaciji studenata rekreativaca." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437873
Perišić, Kristina. "Proteini sirutke kao dodatak prehrani u populaciji studenata rekreativaca." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437873
Perišić, K. (2023). 'Proteini sirutke kao dodatak prehrani u populaciji studenata rekreativaca', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437873
Perišić K. Proteini sirutke kao dodatak prehrani u populaciji studenata rekreativaca [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437873
K. Perišić, "Proteini sirutke kao dodatak prehrani u populaciji studenata rekreativaca", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437873