diplomski rad
Proizvodnja i karakterizacija pića na bazi sladovine s dodatkom soka ananasa
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. urn:nbn:hr:109:951105

Barišić, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Barišić, A. (2023). Proizvodnja i karakterizacija pića na bazi sladovine s dodatkom soka ananasa (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:951105

Barišić, Ana. "Proizvodnja i karakterizacija pića na bazi sladovine s dodatkom soka ananasa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:951105

Barišić, Ana. "Proizvodnja i karakterizacija pića na bazi sladovine s dodatkom soka ananasa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:951105

Barišić, A. (2023). 'Proizvodnja i karakterizacija pića na bazi sladovine s dodatkom soka ananasa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:951105

Barišić A. Proizvodnja i karakterizacija pića na bazi sladovine s dodatkom soka ananasa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:951105

A. Barišić, "Proizvodnja i karakterizacija pića na bazi sladovine s dodatkom soka ananasa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:951105