Boc, M. (2010). Razlike u sastavu kozjeg i kravljeg mlijeka i terapeutska primjena kozjeg mlijeka (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:430795
Boc, Martina. "Razlike u sastavu kozjeg i kravljeg mlijeka i terapeutska primjena kozjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:430795
Boc, Martina. "Razlike u sastavu kozjeg i kravljeg mlijeka i terapeutska primjena kozjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:430795
Boc, M. (2010). 'Razlike u sastavu kozjeg i kravljeg mlijeka i terapeutska primjena kozjeg mlijeka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:430795
Boc M. Razlike u sastavu kozjeg i kravljeg mlijeka i terapeutska primjena kozjeg mlijeka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:430795
M. Boc, "Razlike u sastavu kozjeg i kravljeg mlijeka i terapeutska primjena kozjeg mlijeka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:430795