prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje tirolske kobasice
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje tirolske kobasice
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. urn:nbn:hr:109:701858

Gavranović, Lovro
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Gavranović, L. (2023). Tehnologija proizvodnje tirolske kobasice (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:701858

Gavranović, Lovro. "Tehnologija proizvodnje tirolske kobasice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:701858

Gavranović, Lovro. "Tehnologija proizvodnje tirolske kobasice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:701858

Gavranović, L. (2023). 'Tehnologija proizvodnje tirolske kobasice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:701858

Gavranović L. Tehnologija proizvodnje tirolske kobasice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 12.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:701858

L. Gavranović, "Tehnologija proizvodnje tirolske kobasice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:701858