prikaz prve stranice dokumenta Upotreba hidrokoloida u proizvodnji kruha bez glutena
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Upotreba hidrokoloida u proizvodnji kruha bez glutena
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. urn:nbn:hr:109:936407

Brođanac, Andrea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Brođanac, A. (2023). Upotreba hidrokoloida u proizvodnji kruha bez glutena (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:936407

Brođanac, Andrea. "Upotreba hidrokoloida u proizvodnji kruha bez glutena." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:936407

Brođanac, Andrea. "Upotreba hidrokoloida u proizvodnji kruha bez glutena." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:936407

Brođanac, A. (2023). 'Upotreba hidrokoloida u proizvodnji kruha bez glutena', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:936407

Brođanac A. Upotreba hidrokoloida u proizvodnji kruha bez glutena [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 10.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:936407

A. Brođanac, "Upotreba hidrokoloida u proizvodnji kruha bez glutena", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:936407