Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lješnjakovog ulja sorte Trabizone
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. urn:nbn:hr:109:503834
Tuba, Elena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Tuba, E. (2023). Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lješnjakovog ulja sorte Trabizone (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503834
Tuba, Elena. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lješnjakovog ulja sorte Trabizone." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503834
Tuba, Elena. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lješnjakovog ulja sorte Trabizone." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503834
Tuba, E. (2023). 'Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lješnjakovog ulja sorte Trabizone', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503834
Tuba E. Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lješnjakovog ulja sorte Trabizone [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503834
E. Tuba, "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lješnjakovog ulja sorte Trabizone", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503834