diplomski rad
Optimiranje sastava i cijene brašna za proizvodnju keksa modeliranjem u programu LINDO
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. urn:nbn:hr:109:441749

Berki, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Berki, I. (2023). Optimiranje sastava i cijene brašna za proizvodnju keksa modeliranjem u programu LINDO (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441749

Berki, Ivana. "Optimiranje sastava i cijene brašna za proizvodnju keksa modeliranjem u programu LINDO." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441749

Berki, Ivana. "Optimiranje sastava i cijene brašna za proizvodnju keksa modeliranjem u programu LINDO." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441749

Berki, I. (2023). 'Optimiranje sastava i cijene brašna za proizvodnju keksa modeliranjem u programu LINDO', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441749

Berki I. Optimiranje sastava i cijene brašna za proizvodnju keksa modeliranjem u programu LINDO [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 06.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441749

I. Berki, "Optimiranje sastava i cijene brašna za proizvodnju keksa modeliranjem u programu LINDO", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441749