diplomski rad
Pridržavanje bezglutenske prehrane u oboljelih od celijakije
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. urn:nbn:hr:109:844617

Dragoje, Monika
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Dragoje, M. (2023). Pridržavanje bezglutenske prehrane u oboljelih od celijakije (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:844617

Dragoje, Monika. "Pridržavanje bezglutenske prehrane u oboljelih od celijakije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:844617

Dragoje, Monika. "Pridržavanje bezglutenske prehrane u oboljelih od celijakije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:844617

Dragoje, M. (2023). 'Pridržavanje bezglutenske prehrane u oboljelih od celijakije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:844617

Dragoje M. Pridržavanje bezglutenske prehrane u oboljelih od celijakije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 28.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:844617

M. Dragoje, "Pridržavanje bezglutenske prehrane u oboljelih od celijakije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:844617