prikaz prve stranice dokumenta Tradicionalni fermentirani proizvodi kao nosioci probiotika
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tradicionalni fermentirani proizvodi kao nosioci probiotika
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. urn:nbn:hr:109:619384

Mađarević, Barbara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Mađarević, B. (2023). Tradicionalni fermentirani proizvodi kao nosioci probiotika (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619384

Mađarević, Barbara. "Tradicionalni fermentirani proizvodi kao nosioci probiotika." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619384

Mađarević, Barbara. "Tradicionalni fermentirani proizvodi kao nosioci probiotika." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619384

Mađarević, B. (2023). 'Tradicionalni fermentirani proizvodi kao nosioci probiotika', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619384

Mađarević B. Tradicionalni fermentirani proizvodi kao nosioci probiotika [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 03.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619384

B. Mađarević, "Tradicionalni fermentirani proizvodi kao nosioci probiotika", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619384