Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:652414
Štimac, Alen
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Štimac, A. (2024). Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:652414
Štimac, Alen. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:652414
Štimac, Alen. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:652414
Štimac, A. (2024). 'Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:652414
Štimac A. Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 14.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:652414
A. Štimac, "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:652414