diplomski rad
Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:652414

Štimac, Alen
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Štimac, A. (2024). Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:652414

Štimac, Alen. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:652414

Štimac, Alen. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:652414

Štimac, A. (2024). 'Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:652414

Štimac A. Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 06.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:652414

A. Štimac, "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:652414