Kostelac, I. (2012). Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:482230
Kostelac, Ivana. "Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:482230
Kostelac, Ivana. "Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:482230
Kostelac, I. (2012). 'Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:482230
Kostelac I. Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:482230
I. Kostelac, "Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:482230