Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. urn:nbn:hr:109:608192
Baotić, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Baotić, I. (2012). Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192
Baotić, Ivana. "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192
Baotić, Ivana. "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192
Baotić, I. (2012). 'Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192
Baotić I. Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192
I. Baotić, "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192