Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom tropa starih sorti jabuka
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:028854
Tešanov, Ena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Tešanov, E. (2024). Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom tropa starih sorti jabuka (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028854
Tešanov, Ena. "Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom tropa starih sorti jabuka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028854
Tešanov, Ena. "Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom tropa starih sorti jabuka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028854
Tešanov, E. (2024). 'Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom tropa starih sorti jabuka', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028854
Tešanov E. Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom tropa starih sorti jabuka [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028854
E. Tešanov, "Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom tropa starih sorti jabuka", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028854