prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia
Rad dostupan nakon 2026-12-31
diplomski rad
Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:068363

Sokolović, Silvija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Sokolović, S. (2024). Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068363

Sokolović, Silvija. "Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068363

Sokolović, Silvija. "Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068363

Sokolović, S. (2024). 'Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.08.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068363

Sokolović S. Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 25.08.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068363

S. Sokolović, "Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068363