Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:068363
Sokolović, Silvija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Sokolović, S. (2024). Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068363
Sokolović, Silvija. "Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068363
Sokolović, Silvija. "Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068363
Sokolović, S. (2024). 'Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068363
Sokolović S. Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068363
S. Sokolović, "Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068363