Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom smeđe makroalge Fucus virsoides
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:189878
Ljikar, Tamara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Ljikar, T. (2024). Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom smeđe makroalge Fucus virsoides (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:189878
Ljikar, Tamara. "Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom smeđe makroalge Fucus virsoides." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:189878
Ljikar, Tamara. "Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom smeđe makroalge Fucus virsoides." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:189878
Ljikar, T. (2024). 'Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom smeđe makroalge Fucus virsoides', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:189878
Ljikar T. Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom smeđe makroalge Fucus virsoides [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:189878
T. Ljikar, "Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom smeđe makroalge Fucus virsoides", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:189878