Živković, K. (2024). Utjecaj zamjene dijela mlijeka u prahu brašnom badema na svojstva sladoledne smjese (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710270
Živković, Katarina. "Utjecaj zamjene dijela mlijeka u prahu brašnom badema na svojstva sladoledne smjese." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710270
Živković, Katarina. "Utjecaj zamjene dijela mlijeka u prahu brašnom badema na svojstva sladoledne smjese." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710270
Živković, K. (2024). 'Utjecaj zamjene dijela mlijeka u prahu brašnom badema na svojstva sladoledne smjese', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710270
Živković K. Utjecaj zamjene dijela mlijeka u prahu brašnom badema na svojstva sladoledne smjese [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710270
K. Živković, "Utjecaj zamjene dijela mlijeka u prahu brašnom badema na svojstva sladoledne smjese", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710270