Utjecaj različitih postupaka obrade i konzerviranja na održivost soka od krušaka
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:734125
Bjelobrk, Ivona
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Bjelobrk, I. (2024). Utjecaj različitih postupaka obrade i konzerviranja na održivost soka od krušaka (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734125
Bjelobrk, Ivona. "Utjecaj različitih postupaka obrade i konzerviranja na održivost soka od krušaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734125
Bjelobrk, Ivona. "Utjecaj različitih postupaka obrade i konzerviranja na održivost soka od krušaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734125
Bjelobrk, I. (2024). 'Utjecaj različitih postupaka obrade i konzerviranja na održivost soka od krušaka', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734125
Bjelobrk I. Utjecaj različitih postupaka obrade i konzerviranja na održivost soka od krušaka [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 16.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734125
I. Bjelobrk, "Utjecaj različitih postupaka obrade i konzerviranja na održivost soka od krušaka", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734125