diplomski rad
Svojstva kakaovih krem-proizvoda s dodatkom paste bučinih sjemenki
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:699031

Jurišak, Dominik
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Jurišak, D. (2024). Svojstva kakaovih krem-proizvoda s dodatkom paste bučinih sjemenki (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:699031

Jurišak, Dominik. "Svojstva kakaovih krem-proizvoda s dodatkom paste bučinih sjemenki." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:699031

Jurišak, Dominik. "Svojstva kakaovih krem-proizvoda s dodatkom paste bučinih sjemenki." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:699031

Jurišak, D. (2024). 'Svojstva kakaovih krem-proizvoda s dodatkom paste bučinih sjemenki', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:699031

Jurišak D. Svojstva kakaovih krem-proizvoda s dodatkom paste bučinih sjemenki [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:699031

D. Jurišak, "Svojstva kakaovih krem-proizvoda s dodatkom paste bučinih sjemenki", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:699031