Praćenje pojave "hop creep" u pivu podvrgnutom suhom hmeljenju
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:900757
Šuker, Zvonimir
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Šuker, Z. (2024). Praćenje pojave "hop creep" u pivu podvrgnutom suhom hmeljenju (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:900757
Šuker, Zvonimir. "Praćenje pojave "hop creep" u pivu podvrgnutom suhom hmeljenju." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:900757
Šuker, Zvonimir. "Praćenje pojave "hop creep" u pivu podvrgnutom suhom hmeljenju." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:900757
Šuker, Z. (2024). 'Praćenje pojave "hop creep" u pivu podvrgnutom suhom hmeljenju', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:900757
Šuker Z. Praćenje pojave "hop creep" u pivu podvrgnutom suhom hmeljenju [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:900757
Z. Šuker, "Praćenje pojave "hop creep" u pivu podvrgnutom suhom hmeljenju", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:900757