diplomski rad
Utjecaj lokaliteta i sorte na iskorištenje i stabilizaciju hladno prešanog ulja soje (Glycine max L.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:077567

Posavac, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Posavac, I. (2024). Utjecaj lokaliteta i sorte na iskorištenje i stabilizaciju hladno prešanog ulja soje (Glycine max L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077567

Posavac, Ivana. "Utjecaj lokaliteta i sorte na iskorištenje i stabilizaciju hladno prešanog ulja soje (Glycine max L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077567

Posavac, Ivana. "Utjecaj lokaliteta i sorte na iskorištenje i stabilizaciju hladno prešanog ulja soje (Glycine max L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077567

Posavac, I. (2024). 'Utjecaj lokaliteta i sorte na iskorištenje i stabilizaciju hladno prešanog ulja soje (Glycine max L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077567

Posavac I. Utjecaj lokaliteta i sorte na iskorištenje i stabilizaciju hladno prešanog ulja soje (Glycine max L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077567

I. Posavac, "Utjecaj lokaliteta i sorte na iskorištenje i stabilizaciju hladno prešanog ulja soje (Glycine max L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077567