Serdarušić, N. (2011). Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od dijabetesa (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188308
Serdarušić, Neven. "Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od dijabetesa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188308
Serdarušić, Neven. "Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od dijabetesa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188308
Serdarušić, N. (2011). 'Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od dijabetesa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188308
Serdarušić N. Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od dijabetesa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 19.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188308
N. Serdarušić, "Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od dijabetesa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188308