prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. urn:nbn:hr:109:272554

Marojević, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Marojević, A. (2012). Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272554

Marojević, Ana. "Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272554

Marojević, Ana. "Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272554

Marojević, A. (2012). 'Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272554

Marojević A. Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272554

A. Marojević, "Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272554