Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. urn:nbn:hr:109:925195
Blekić, Domagoj
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Blekić, D. (2012). Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195
Blekić, Domagoj. "Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195
Blekić, Domagoj. "Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195
Blekić, D. (2012). 'Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195
Blekić D. Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195
D. Blekić, "Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195