Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. urn:nbn:hr:109:438605
Rušnov, Krešimir
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Rušnov, K. (2011). Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605
Rušnov, Krešimir. "Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605
Rušnov, Krešimir. "Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605
Rušnov, K. (2011). 'Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605
Rušnov K. Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605
K. Rušnov, "Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605