Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. urn:nbn:hr:109:759208
Petrešin, Tomislav
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Petrešin, T. (2011). Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208
Petrešin, Tomislav. "Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208
Petrešin, Tomislav. "Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208
Petrešin, T. (2011). 'Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208
Petrešin T. Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 18.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208
T. Petrešin, "Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208