prikaz prve stranice dokumenta Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. urn:nbn:hr:109:759208

Petrešin, Tomislav
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Petrešin, T. (2011). Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208

Petrešin, Tomislav. "Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208

Petrešin, Tomislav. "Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208

Petrešin, T. (2011). 'Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208

Petrešin T. Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 29.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208

T. Petrešin, "Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208