Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. urn:nbn:hr:109:954520
Jelašac, Anita
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Jelašac, A. (2010). Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954520
Jelašac, Anita. "Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954520
Jelašac, Anita. "Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954520
Jelašac, A. (2010). 'Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954520
Jelašac A. Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 03.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954520
A. Jelašac, "Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954520