Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. urn:nbn:hr:109:187031
Vranješ, Dubravka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Vranješ, D. (2010). Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187031
Vranješ, Dubravka. "Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187031
Vranješ, Dubravka. "Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187031
Vranješ, D. (2010). 'Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187031
Vranješ D. Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 02.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187031
D. Vranješ, "Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187031