Vranić, I. (2009). Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:226081
Vranić, Ivana. "Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:226081
Vranić, Ivana. "Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:226081
Vranić, I. (2009). 'Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:226081
Vranić I. Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 28.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:226081
I. Vranić, "Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:226081