Cikoš, A. M. (2015). Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od uljane repice (Brassica sp.) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:295052
Cikoš, Ana Marija. "Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od uljane repice (Brassica sp.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:295052
Cikoš, Ana Marija. "Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od uljane repice (Brassica sp.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:295052
Cikoš, A. M. (2015). 'Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od uljane repice (Brassica sp.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:295052
Cikoš AM. Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od uljane repice (Brassica sp.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 02.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:295052
A. M. Cikoš, "Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od uljane repice (Brassica sp.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:295052