Huđek, A. (2015). Folna kiselina kao dodatak prehrani i bioaktivna komponenta hrane (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524165
Huđek, Antonia. "Folna kiselina kao dodatak prehrani i bioaktivna komponenta hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524165
Huđek, Antonia. "Folna kiselina kao dodatak prehrani i bioaktivna komponenta hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524165
Huđek, A. (2015). 'Folna kiselina kao dodatak prehrani i bioaktivna komponenta hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524165
Huđek A. Folna kiselina kao dodatak prehrani i bioaktivna komponenta hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524165
A. Huđek, "Folna kiselina kao dodatak prehrani i bioaktivna komponenta hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524165