Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. urn:nbn:hr:109:149613
Tomesić, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Tomesić, M. (2009). Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:149613
Tomesić, Maja. "Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:149613
Tomesić, Maja. "Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:149613
Tomesić, M. (2009). 'Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:149613
Tomesić M. Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:149613
M. Tomesić, "Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:149613