Marijanović Vincetić, D. (2013). Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815
Marijanović Vincetić, Dubravka. "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815
Marijanović Vincetić, Dubravka. "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815
Marijanović Vincetić, D. (2013). 'Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815
Marijanović Vincetić D. Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815
D. Marijanović Vincetić, "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815