završni rad
Mogućnosti primjene bakterije Azotobacter chroococcum
završni rad
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. urn:nbn:hr:109:375101

Škorvaga, Jasmina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Škorvaga, J. (2014). Mogućnosti primjene bakterije Azotobacter chroococcum : završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375101

Škorvaga, Jasmina. "Mogućnosti primjene bakterije Azotobacter chroococcum : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375101

Škorvaga, Jasmina. "Mogućnosti primjene bakterije Azotobacter chroococcum : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375101

Škorvaga, J. (2014). 'Mogućnosti primjene bakterije Azotobacter chroococcum : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375101

Škorvaga J. Mogućnosti primjene bakterije Azotobacter chroococcum : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 05.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375101

J. Škorvaga, "Mogućnosti primjene bakterije Azotobacter chroococcum : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375101