Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. urn:nbn:hr:109:692704
Knežević, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Knežević, I. (2011). Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704
Knežević, Ivana. "Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704
Knežević, Ivana. "Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704
Knežević, I. (2011). 'Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704
Knežević I. Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704
I. Knežević, "Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704