Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. urn:nbn:hr:109:515177
Bijelić-Curkić, Marko
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Bijelić Curkić, M. (2011). Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515177
Bijelić Curkić, Marko. "Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515177
Bijelić Curkić, Marko. "Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515177
Bijelić Curkić, M. (2011). 'Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515177
Bijelić Curkić M. Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515177
M. Bijelić Curkić, "Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515177