prikaz prve stranice dokumenta Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2006. urn:nbn:hr:109:643826

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Pavlović, H. (2006). Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

Pavlović, Hrvoje. "Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

Pavlović, Hrvoje. "Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

Pavlović, H. (2006). 'Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

Pavlović H. Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2006 [pristupljeno 28.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

H. Pavlović, "Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826