Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. urn:nbn:hr:109:649656
Lijić, Andrea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Lijić, A. (2016). Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656
Lijić, Andrea. "Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656
Lijić, Andrea. "Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656
Lijić, A. (2016). 'Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656
Lijić A. Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 18.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656
A. Lijić, "Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656