Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. urn:nbn:hr:109:604971
Kurečić, Ines
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Kurečić, I. (2016). Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604971
Kurečić, Ines. "Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604971
Kurečić, Ines. "Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604971
Kurečić, I. (2016). 'Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604971
Kurečić I. Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 03.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604971
I. Kurečić, "Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604971