prikaz prve stranice dokumenta Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije
Zagreb: RRiF Visoka škola za financijski menadžment, 2020. urn:nbn:hr:198:986119

Korade, Danijela
Veleučilište RRiF

Citirajte ovaj rad

Korade, D. (2020). Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Veleučilište RRiF. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

Korade, Danijela. "Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište RRiF, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

Korade, Danijela. "Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište RRiF, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

Korade, D. (2020). 'Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište RRiF, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

Korade D. Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Veleučilište RRiF; 2020 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

D. Korade, "Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište RRiF, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119