Stahović, R. (2020). Hibridne tehnike hlađenja u obradi glodanjem (Završni rad). Slavonski Brod: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:270194
Stahović, Robert. "Hibridne tehnike hlađenja u obradi glodanjem." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:270194
Stahović, Robert. "Hibridne tehnike hlađenja u obradi glodanjem." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:270194
Stahović, R. (2020). 'Hibridne tehnike hlađenja u obradi glodanjem', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:270194
Stahović R. Hibridne tehnike hlađenja u obradi glodanjem [Završni rad]. Slavonski Brod: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu; 2020 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:270194
R. Stahović, "Hibridne tehnike hlađenja u obradi glodanjem", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:270194