disertacija
Utjecaj načina pripreme cakline na čvrstoću svezivanja ortodontske bravice na zubnu površinu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet, 2018. urn:nbn:hr:127:725749

Latić Hodžić, Leila
Sveučilište u Zagrebu
Stomatološki fakultet
Zavod za ortodonciju

Citirajte ovaj rad

Latić Hodžić, L. (2018). Utjecaj načina pripreme cakline na čvrstoću svezivanja ortodontske bravice na zubnu površinu (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:725749

Latić Hodžić, Leila. "Utjecaj načina pripreme cakline na čvrstoću svezivanja ortodontske bravice na zubnu površinu." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:725749

Latić Hodžić, Leila. "Utjecaj načina pripreme cakline na čvrstoću svezivanja ortodontske bravice na zubnu površinu." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:725749

Latić Hodžić, L. (2018). 'Utjecaj načina pripreme cakline na čvrstoću svezivanja ortodontske bravice na zubnu površinu', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:725749

Latić Hodžić L. Utjecaj načina pripreme cakline na čvrstoću svezivanja ortodontske bravice na zubnu površinu [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet; 2018 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:725749

L. Latić Hodžić, "Utjecaj načina pripreme cakline na čvrstoću svezivanja ortodontske bravice na zubnu površinu", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:725749