Celinšćak, A. (2017). Zahtjevi na oblikovanje suvremene kuhinje temeljeni na potrebama današnjih korisnika (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:082146
Celinšćak, Anita. "Zahtjevi na oblikovanje suvremene kuhinje temeljeni na potrebama današnjih korisnika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:082146
Celinšćak, Anita. "Zahtjevi na oblikovanje suvremene kuhinje temeljeni na potrebama današnjih korisnika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:082146
Celinšćak, A. (2017). 'Zahtjevi na oblikovanje suvremene kuhinje temeljeni na potrebama današnjih korisnika', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:082146
Celinšćak A. Zahtjevi na oblikovanje suvremene kuhinje temeljeni na potrebama današnjih korisnika [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2017 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:082146
A. Celinšćak, "Zahtjevi na oblikovanje suvremene kuhinje temeljeni na potrebama današnjih korisnika", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:082146