Veseličić, N. (2019). Utjecaj hrapavosti i aktivacije površine na kvašenje drva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:383438
Veseličić, Nikolina. "Utjecaj hrapavosti i aktivacije površine na kvašenje drva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:383438
Veseličić, Nikolina. "Utjecaj hrapavosti i aktivacije površine na kvašenje drva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:383438
Veseličić, N. (2019). 'Utjecaj hrapavosti i aktivacije površine na kvašenje drva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:383438
Veseličić N. Utjecaj hrapavosti i aktivacije površine na kvašenje drva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2019 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:383438
N. Veseličić, "Utjecaj hrapavosti i aktivacije površine na kvašenje drva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:383438