Predrag, I. (2012). Dimenzionalna stabilnost bukovine i jasenovine kemijski modificirane limunskom kiselinom i termički modificirane u vakuumu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:203189
Predrag, Ivana. "Dimenzionalna stabilnost bukovine i jasenovine kemijski modificirane limunskom kiselinom i termički modificirane u vakuumu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:203189
Predrag, Ivana. "Dimenzionalna stabilnost bukovine i jasenovine kemijski modificirane limunskom kiselinom i termički modificirane u vakuumu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:203189
Predrag, I. (2012). 'Dimenzionalna stabilnost bukovine i jasenovine kemijski modificirane limunskom kiselinom i termički modificirane u vakuumu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 24.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:203189
Predrag I. Dimenzionalna stabilnost bukovine i jasenovine kemijski modificirane limunskom kiselinom i termički modificirane u vakuumu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2012 [pristupljeno 24.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:203189
I. Predrag, "Dimenzionalna stabilnost bukovine i jasenovine kemijski modificirane limunskom kiselinom i termički modificirane u vakuumu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:203189