Marošan, M. (2013). Utjecaj gustoće na boju javora (Acer pseudoplatanus L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:227450
Marošan, Maja. "Utjecaj gustoće na boju javora (Acer pseudoplatanus L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:227450
Marošan, Maja. "Utjecaj gustoće na boju javora (Acer pseudoplatanus L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:227450
Marošan, M. (2013). 'Utjecaj gustoće na boju javora (Acer pseudoplatanus L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 07.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:227450
Marošan M. Utjecaj gustoće na boju javora (Acer pseudoplatanus L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2013 [pristupljeno 07.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:227450
M. Marošan, "Utjecaj gustoće na boju javora (Acer pseudoplatanus L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:227450