Pavlović, A. (2021). Pamučni omoti za hranu impregnirani pčelinjim voskom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Tekstilno-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:201:113415
Pavlović, Anđela. "Pamučni omoti za hranu impregnirani pčelinjim voskom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Tekstilno-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:201:113415
Pavlović, Anđela. "Pamučni omoti za hranu impregnirani pčelinjim voskom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Tekstilno-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:201:113415
Pavlović, A. (2021). 'Pamučni omoti za hranu impregnirani pčelinjim voskom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Tekstilno-tehnološki fakultet, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:201:113415
Pavlović A. Pamučni omoti za hranu impregnirani pčelinjim voskom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Tekstilno-tehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:201:113415
A. Pavlović, "Pamučni omoti za hranu impregnirani pčelinjim voskom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Tekstilno-tehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:201:113415