prikaz prve stranice dokumenta Tema B: Izrada i analiza odabranih preparacija
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Tema B: Izrada i analiza odabranih preparacija
Split: Sveučilište u Splitu, Umjetnička akademija, 2016. urn:nbn:hr:175:340406

Mijić, Nives
Sveučilište u Splitu
Umjetnička akademija
Odjel za likovne umjetnosti
Odsjek za konzervaciju i restauraciju

Citirajte ovaj rad

Mijić, N. (2016). Tema B: Izrada i analiza odabranih preparacija (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Umjetnička akademija. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:175:340406

Mijić, Nives. "Tema B: Izrada i analiza odabranih preparacija." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Umjetnička akademija, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:175:340406

Mijić, Nives. "Tema B: Izrada i analiza odabranih preparacija." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Umjetnička akademija, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:175:340406

Mijić, N. (2016). 'Tema B: Izrada i analiza odabranih preparacija', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Umjetnička akademija, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:175:340406

Mijić N. Tema B: Izrada i analiza odabranih preparacija [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Umjetnička akademija; 2016 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:175:340406

N. Mijić, "Tema B: Izrada i analiza odabranih preparacija", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Umjetnička akademija, Split, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:175:340406