prikaz prve stranice dokumenta Specifičnosti prehrane osoba oboljelih od hemofilije u usporedbi sa zdravom populacijom: presječno istraživanje
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Specifičnosti prehrane osoba oboljelih od hemofilije u usporedbi sa zdravom populacijom: presječno istraživanje
Zagreb: Hrvatsko katoličko sveučilište, 2024. urn:nbn:hr:224:297373

Džanić, Ajna
Hrvatsko katoličko sveučilište
Odjel za sestrinstvo

Citirajte ovaj rad

Džanić, A. (2024). Specifičnosti prehrane osoba oboljelih od hemofilije u usporedbi sa zdravom populacijom: presječno istraživanje (Diplomski rad). Zagreb: Hrvatsko katoličko sveučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:224:297373

Džanić, Ajna. "Specifičnosti prehrane osoba oboljelih od hemofilije u usporedbi sa zdravom populacijom: presječno istraživanje." Diplomski rad, Hrvatsko katoličko sveučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:224:297373

Džanić, Ajna. "Specifičnosti prehrane osoba oboljelih od hemofilije u usporedbi sa zdravom populacijom: presječno istraživanje." Diplomski rad, Hrvatsko katoličko sveučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:224:297373

Džanić, A. (2024). 'Specifičnosti prehrane osoba oboljelih od hemofilije u usporedbi sa zdravom populacijom: presječno istraživanje', Diplomski rad, Hrvatsko katoličko sveučilište, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:224:297373

Džanić A. Specifičnosti prehrane osoba oboljelih od hemofilije u usporedbi sa zdravom populacijom: presječno istraživanje [Diplomski rad]. Zagreb: Hrvatsko katoličko sveučilište; 2024 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:224:297373

A. Džanić, "Specifičnosti prehrane osoba oboljelih od hemofilije u usporedbi sa zdravom populacijom: presječno istraživanje", Diplomski rad, Hrvatsko katoličko sveučilište, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:224:297373