prikaz prve stranice dokumenta Brendiranje poluotoka Pelješca kao eno-gastro destinacije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Brendiranje poluotoka Pelješca kao eno-gastro destinacije
Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku, 2021. urn:nbn:hr:155:829125

Mlinarić, Antea
Sveučilište u Dubrovniku
Fakultet za medije i odnose s javnošću

Institucijski repozitorij: Repozitorij Sveučilišta u Dubrovniku

Citirajte ovaj rad

Mlinarić, A. (2021). Brendiranje poluotoka Pelješca kao eno-gastro destinacije (Diplomski rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:829125

Mlinarić, Antea. "Brendiranje poluotoka Pelješca kao eno-gastro destinacije." Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:829125

Mlinarić, Antea. "Brendiranje poluotoka Pelješca kao eno-gastro destinacije." Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:829125

Mlinarić, A. (2021). 'Brendiranje poluotoka Pelješca kao eno-gastro destinacije', Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:829125

Mlinarić A. Brendiranje poluotoka Pelješca kao eno-gastro destinacije [Diplomski rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2021 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:829125

A. Mlinarić, "Brendiranje poluotoka Pelješca kao eno-gastro destinacije", Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:829125