Lončar, V. (2016). Proizvodnja bez zaliha (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:058987
Lončar, Vanja. "Proizvodnja bez zaliha." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:058987
Lončar, Vanja. "Proizvodnja bez zaliha." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:058987
Lončar, V. (2016). 'Proizvodnja bez zaliha', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:058987
Lončar V. Proizvodnja bez zaliha [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2016 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:058987
V. Lončar, "Proizvodnja bez zaliha", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:058987